GALERIJA Apartman Dante Alighieri ****

GALERIJA

     Apartman Dante Alighieri se nalazi u centru Opatije kao dio ville koju čine 3 etaže.  Apartman se nalazi u podrumu ville i renoviran je 2022. godine. Prednost ove etaže je što u toplim ljetnjim danima prostorije zadržavaju svježinu, a u hladnim zimskim danima potrebno je malo energije kako bi se postigla optimalna temperatura. Usprkos toj činjenici za dodatno hlađenje apartmana koriste se klima uređaji, dok se isti grije pomoću mramornih ploča. Apartman čini dnevni boravak,  spavaća soba, kuhinja, prostorija sa saunom, te toilet i wc , a prostorije su međusobno su povezane hodnikom.

Dnevni boravak

     Ulaz u apartman vodi odmah u dnevni boravak. U njemu se nalazi veliki regal, kauč, dvosjed i fotelja. Multimedija, točnije TV sa satelitskim programima, dvd player i radio su raspoložen u ovom dijelu apartmana. Iz velikog kauča je moguće napraviti pomoćni ležaj koji je idealan za dvoje djece ili jednu odraslu osobu. Također prostorija sadrži parlafon i alarmni sustav, te potrebne regulatore topline (klima uređaj i mramorne ploče).

Spavaća soba

     Spavaća soba se sastoji od velikog (King size) bračnog kreveća i 2 noćna ormarića sa lampama. Također u prostoriji je prisutan veliki ormar i komoda. Soba je prostrana i prozračna.

Kuhinja

     Kuhinja apartmana se sastoji od potrebnih aparata (velikog hladnjak, mašina za pranje suđa, ugradbene pečnice i mikrovalne, ploče za kuhanje i sudopera) i neophodnog posuđa za spremanje obroka. U sklopu kuhinje je blagavaonica sastavljena od stola i stolica.

Ostale prostorije i detalji

     Apartman ima prostoriju za saunu zajedno sa kabinom za tuširanje. U prostoriji se nalaze dodatni lavandin i veš mašina. Toilet apartmana čini veliki dvostruki umivaonik sa ugradbenim osvijetljenjem, tuš kabina i bide. Zasebno se nalazi prostorija sa wc školjkom i umivaonikom, a hodnik povezuje sve predhodno prikazane prostorije.

Dvorište apartmana

     Dvorište apartmana je sastavljeno od popločanog djela  (prostor za odmor i staza), te vrta. Popločani dio nas vodi do ville i oko nje gdje se nalazi prostor za odmor s ljuljačkom, stolom, klupicama i stolicama. Na raspolaganju gostima je veliki i mali roštilj. U okružju se nalaze mnoge mediteranske biljke i raslinje (palme, lavande, maslina, te razno mirišljavo cvijeće,..). Također postoji voćnjak sa raznim stablima; naranča, mandarina, kaki, kruška, šljiva, smokva, jabuka, trešnja, višnja, grožđe, te jagode koji stvaraju poseban ugođaj.

Ukoliko smatrate da Vam ova galerija apartman Dante Alighieri nije prikazala sve potrebne sadržaje slobodno nam se obratite ovdje i u najkraćem roku ćemo Vam pomoći.

Međunarodni centar za poslovno savjetovanje d.o.o.

Dante Alighieria 4, 51410 Opatija, Hrvatska