CJENIK
APARTMANA DANTE ALIGHIERI

Najvažniji kriteriji svakom turistu prilikom rezervacije treba biti omjer ponuđene kvalitete i cijene smještajne jedinice

Balans cijene i kvalitete

Potpuno ispunjenje misije našeg poduzeća nemoguće je ostvariti bez zadovoljstva naših klijenata. Upravo stoga posebnu pažnju smo posvetili realnoj procijeni naših usluga, uzevši u obzir sve relevantne faktore, te ih iskazali kroz niže prikazane cijene.

Balans cijene i kvalitete

Benefiti smještaja

Među mnogobrojnim benefitima navodimo samo najistaknutije kako bi Vi lakše mogli uz cijene staviti ponuđenu kvalitetu naših usluga na suprotnu stranu vage , te bolje procijeniti omjer korist.

Korisne informacije

Direktni kontakt i rezervacija je sigurno najbolja opcija za Vas.

Zašto?

Omogućiti ćemo Vam ostvarenje jednakih benefita apartmana, ali za najnižu tržišnu cijenu.

Predlažemo da pratite naše POSEBNE PONUDE, te tako ostvarite još bolje uvjete.

Cjenik i cijene apartmana Dante Alighieri

6 BENEFITA KOJI ČINE KVALITETU SMJEŠTAJA

Zašto izabrati ovaj apartman?

Niže ćemo Vam navesti nekoliko osnovnih karakteristika ovog smještaja kako bi lakše procijenili nivo njegove kvalitete.

   Apartman Dante Alighieri nalazi se svega 80m od mora i 150m od centra grada. Prilikom pogleda na fotografije uvjereni smo kako bi rijetki zaključili navedeno. Spoj mirne lokacije bogate mediteranskom vegetacijom, te istovremeno blizina ponude grada zbog koje upravo mnogi turisti posjećuju ovo mjesto, sigurno će zadovoljiti i najzahtjevnije turiste.

   Dodatni skriveni benefit zahvaljujući gore navedenom dobivate u vidu dodatnog slobodnog vremena. Obzirom da se mnogobrojni restorani, kafe barovi, trgovine, plaže i ostala ponuda grada nalaze udaljeni manje od 300m, na željenoj lokaciji ćete biti u najkraćem roku. Tako ćete moći svoje  slobodno vrijeme iskoristiti sigurno najoptimalnije.


Iznimno nam je važno omogućiti našim gostima potrebnu komfortnost smještaja. Kvalitetan namještaj kao ugodan i funkcionalan prostor svakako pridonosi tome.

Najvažniji faktor kojim se ponosimo je razina čistoće našeg prostranog smještaja o čemu svjedoče naši zadovoljni gosti. Priznajemo kako zadržavanje besprijekorne čistoće svakako privlači našu najveću pažnju i najviše resursa koristimo na ispunjavanje ovoga benefita. Smatramo kako je iznimno važno držati ovaj čimbenik uvijek u vrhu prioriteta kako bi produžili ostvarivati zavidne rezultate.

   Pojam sigurnosti razmatramo u ovom slučaju u najširem smislu i kontekstu. Smatramo da je izuzetno važno da gosti u novom i nepoznatom prostoru imaju zadovoljeni osjećaj sigurnosti, pa smo naše radnje usmjerili u tom smjeru. Organiziramo provođenje redovnih atesta od ovlaštenih lica kao što su npr. atesti struje i kućanskih aparata, provjere mikrobiološke ispravnosti vode, svakodnevno održavanje smještaja, te druge Zakonom predviđene radnje. Također apartman sadrži sef za dragocijenosti, parlafon i alarmni sustav. Ne manje važna činjenica je kako je naš objekt i namještaj osiguran, ali isto tako osigurani su od nesretnog slučaja naši gosti.

   Ogromna okućnica sa više od 630 m² sigurno predstavlja najveću okućnicu u centru grada. U golemom dvorištu se nalazi stol sa klupicama i stolicama što predstavlja idealno mjesto za druženje. Za opuštanje možete koristiti veliku ljuljačku kao ponuđeni veliki ili mali roštilj. Nažalost, ne možemo vam prenijeti mirise vrta u kojemu se nalazi mali voćnjak i brojno mediteransko raslinje (naranča, mandarina, jabuka, kaki, trešnja, višnja, šljiva, kruška, smokva, grožđe, maslina,…).

   Ovu količinu otvorenog prostora namjenjenog samo Vama, a istovremeno u centru grada Opatije uvjereni smo da ne možete naći nigdje više.

   Naši gosti imaju mogućnost neograničenim korištenjem saune koja se nalazi u sklopu apartmana. Izrazito jednostavno korištenje sukladno uputama našeg personala omogućiti će Vam ovaj dodatni benefit uvijek dostupnim.

   Finska sauna se zaista vrlo jednostavno koristi, a poznate blagodati koje donosi nećemo previše naglašavati pošto su većini poznate (povećanje fleksibilnosti mišića, opuštanje, čiščenje kože, jačanje imuniteta, te mnogobrojne druge učinke).

  

   Naša posebnost je u tome što iako spadamo u privatan smještaj, ali naša usluga je tzv. profesionalna, tj. na višem nivou od konkurencije čije usluge ispunjavaju fizičke osobe. Kompetentnost i znanje, te nenametljivost uz postojanu dostupnost naših zaposlenika su glavne karakteristika izvedbe naših usluga. Sukladno tome gosti imaju dodatne benefite koji su slični obilježjima hotelskih usluga.

    Najvažnije i najrelevantnije pitanje koje ruši mnoge idealne priče – pouzdanost! Razlika između stvarnog stanja s jedne strane i opisa smještaja s druge strane, dovodi do pozitivnog ili negativnog rezultata. Naš cilj je postići najmanju razliku gore navedenih strana kako bi budući gost znao točno što može očekivati od našeg smještaja, a garancija naše pouzdanosti je naša reputacija na tržištu postignuta ocijenama gostiju.

 

POSEBNA PONUDA

More ljeto
Veselimo se vašem dolasku…

Ljeto 2023

   More udaljeno samo 150 m od smještaja. Trgovine, restorani i kafići u neposrednoj blizini. Istovremeno tiho okruženje s ogromnim vanjskim prostorom. Šteta bi bila da propustite svoju šansu. Zar ne?

   Dozvolite da budemo Vaš domaćin u ovom posebnom gradu, a uz sve to uzmite najbolju cijenu pute ove ponude

  Posjet Opatiji je uvijek zadovoljstvo. Ovog puta na “meniju” imamo pravu proljetnu atmosferu! Spoj šetnica uz more i parkova grada je ispunjen mnogobrojnim bojama i mirisima. Prekrasni kontrasti boja i prirodnih pojava popraćeni blagim mirisima cvijeća i raslinja sigurno će ispuniti sva Vaša očekivanja. Preporučujemo Vam da se smjestite u apartmanu Dante Alighieri koji se nalazi u centru Opatije i još intezivnije potaknete proljeće u sebi.

Međunarodni centar za poslovno savjetovanje d.o.o.

Dante Alighieria 4, 51410 Opatija, Hrvatska